Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Aké topánky nosiť so širokými nohavicami?

2024-01-09

Široké nohavice sa považujú za najhorúcejší trend nadchádzajúcej jari. Už nejaký čas je čoraz ťažšie nájsť v obchodoch topy na rúrky, takže stojí za to bližšie sa pozrieť na pravidlá vytvárania štýlov na základe zvonových nohavíc. Tie nie sú zložité, no umožňujú opticky predĺžiť nohy a vyrovnať proporcie postavy. Široké nohavice sú vnímané ako pohodlné a navyše sú oveľa zdravšie pre obehový systém. V súčasnosti prichádzajú v džínsoch aj v nohavičkách oblekov. Dajú sa kúpiť v mnohých zaujímavých farbách. Ktoré topánky sa najlepšie hodia k širokým nohaviciam? Je potrebné nosiť vysoké opätky?

Zvonové nohavice – móda sa vracia

Zvonové nohavice dominovali v uliciach koncom 90. a začiatkom 20. storočia. Objavili sa v hudobných videách Britney Spears a Christiny Aguilery. Neskôr ich nahradili rúrky. Úzke nohavice sa nosia dlhé roky. Len pomerne nedávno ich nahradili zvony, paláce a Švédi. Pred rokmi mali nízky pás, čo nebolo praktické riešenie, pretože nohavice sa skĺzli a spôsobovali nepohodlie. Aktuálne sa v obchodoch dajú kúpiť zvonové nohavice siahajúce po pás. Zvýrazňujú pás, okrúhle boky a zadok. Nosia sa každý deň, ale aj vo formálnych situáciách. Najmódnejšie oblekové nohavice majú široké nohavice, objavujú sa aj v overaloch. Na jednej strane poskytujú vysoký komfort, pretože nepriliehajú tesne k telu a nenarúšajú krvný obeh. Na druhej strane je dosť náročné ich upravovať, najmä keď majú dlhšiu nohu. Nedá sa skrátiť krajčírom, pretože potom nohavice stratia svoj charakteristický strih. vysoké opätky a členkové čižmy na vysokých opätkoch. Nie všetky ženy sa vo vyššie spomínanej obuvi cítia pohodlne. Zvonové nohavice sú módnym návratom, dajú sa nosiť na mnoho spôsobov, ktoré predstavíme v tomto článku.

Komu odporúčame široké nohavice?

Existujú určité strihy šiat, ktoré skryjú menšie nedokonalosti tela. Široké nohavice vyhovujú mnohým ženám. Umožňujú vám opticky predĺžiť nohy a zoštíhliť postavu, pretože môžete nosiť členkové čižmy na kline ktoré nie je vidieť. Navyše ich ocenia ženy kónickej postavy, ktorých ramená sú širšie ako boky. Zvončeky vytvárajú tretí ťažisko v spodnej časti postavy, čím odvádzajú pozornosť od vypracovaných ramien. Na zvýšenie efektu sa oplatí nosiť ťažké topánky, napríklad topánky na platforme.

Skvelé sú aj široké nohavice Návrh na tvar hrušky so širšími bokmi a stehnami. Tento prvok oblečenia nesedí nohám, no zároveň vyrovnáva postavu.

V prípade stĺpca zvončeky odvádzajú pozornosť od nedostatku jasného pásu. Tento typ postavy má zvyčajne dlhé nohy, takže nohy nie je potrebné skracovať a členkové čižmy na vysokom opätku možno nahradiť plochými topánkami.

Presýpacie hodiny majú proporčnú štruktúru tela, jej ramená a boky sú rovnako široké a štíhly pás je jej obrovskou výhodou. Vďaka dokonalej postave si môže dovoliť väčšinu štýlov. Iba postava presýpacích hodín, ktorá nosí väčšiu veľkosť, si musí dávať pozor, aby ju široké nohavice nerozširovali.

Ženy sa často sťažujú na svoje nohy – ich dĺžka, tvar a pod. Široké nohavice nepriliehajú tesne k telu ako úzke džínsy, takže pomáhajú zakryť určité anatomické detaily.

Ktoré topánky sa hodia k zvonu?

Zvončeky sú často dlhšie ako nohy priemernej ženy. Výrobcovia oblečenia chcú vysokým ľuďom zabezpečiť pohodlie. Na druhej strane, nižšie ženy majú často problém ich napasovať, pretože tieto typy nohavíc krajčírka len tak ľahko neskráti. Spomínané korekcie často celý efekt pokazia. Niekedy pomôžu sandále na vysokom opätku alebo čižmy na kline. Tie pridávajú pár či tucet centimetrov, čo bráni nohe siahať na zem. Nie každá žena sa v nich cíti pohodlne. Ktoré zvonové topánky vytvárajú zaujímavý efekt?

Vysoké opätky alebo klinové nohavice a zvonové nohavice

Zvonové nohavice sú skvelým riešením pre ženy, ktoré si chcú opticky predĺžiť nohy a zoštíhliť postavu. Ich nohy zakrývajú zvýšené topánky. Na jeseň a v zime sa oplatí zvoliť členkové topánky na vysokom opätku. Majú stabilnú pätu, ktorá sa nebojí dlažobných kociek ani kanalizačných šachiet. Na začiatku jari topánky na kline. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti tela, takže nezaťažujú chodidlo ani chrbticu. Mnohé ženy ich na nohách vôbec necítia. Platformové poltopánky bude dobre ladiť s elegantnými outfitmi. Pri výbere zvonových topánok dbajte na vysoké opätky. Široké nohavice sa čoraz častejšie objavujú aj v elegantných overaloch, ktoré si na svadby vyberá mnoho žien. Vysoké opätky skryjú prebytočný materiál a opticky zoštíhlia vašu postavu. Oplatí sa však zvoliť pohodlné a nie príliš vysoké, aby ste mohli tancovať celú noc. V lete je najlepšie nosiť sandále na vysokom opätku k vzdušným, širokým nohaviciam. Vyzerajú luxusne.

Ploché topánky a zvonové nohavice

Aké topánky sa najlepšie hodia k zvončeku- spodné nohavice? Prvou myšlienkou sú zvyčajne vysoké podpätky. Nie všetky ženy sa v tomto type obuvi cítia dobre. Môžu mať zvonové topánky rovnú podrážku? Áno, ak je ich dĺžka vhodná. Vysoké ženy vyzerajú skvele v teniskách so širokými nohavicami, teniskách, balerínkach alebo plochých sandáloch. Niektoré športové topánky na platforme fungujú podobne ako topánky na vysokom opätku a vyznačujú sa vyšším komfortom nosenia.

Zimné čižmy a široké nohavice – ako ich kombinovať?

Zvonové nohavice sú na jeseň a zimu považované za nepraktický šatník. Vďaka dažďu a snehu sa ich konce rýchlo zašpinia a odrejú. Aby ste tomu zabránili, zvoľte správnu dĺžku nohavíc alebo noste topánky na vysokom opätku alebo klinu. Tie vďaka zabudovanému zvýšeniu chránia končeky pred nečistotami. Za najlepšie zimné topánky k širokým nohaviciam sa považujú členkové čižmy na vysokom opätku . Oplatí sa zvoliť vypasovaný zvršok, ktorý nie je viditeľný pod oblečením. Ženy, ktorým záleží na voľnosti pohybu, by si mali dať pozor na členkové topánky na vysokom opätku. Opätok je v ich prípade hrubší a teda stabilnejší. Ľahšie v nich udržíte rovnováhu. Ženy, ktoré sa v nich necítia sebavedomo, si môžu vybrať čižmy na kline. Vstavaná platforma tiež pridáva centimetre a zaisťuje rovnomerné rozloženie hmotnosti tela.

Ako upraviť široké nohavice?

Aké topánky sa hodia k širokým nohaviciam? Najlepšie je vybrať obuv, ktorá sa hodí k charakteru konkrétneho štýlu. Tenisky a tenisky môžete nosiť každý deň, najmä ak ste vysoká žena. Vo formálnych situáciách by aj ona mala zvoliť vysoké podpätky alebo sandále na vysokom podpätku. Elegantná obuv sa bude skvele hodiť na obchodné stretnutia a svadobné oslavy. Nižšie sú uvedené príklady štýlov so zvonovými nohavičkami.

Každodenný štýl

Najobľúbenejšie sú džínsy so širokým nohy. Majú príležitostnú povahu. To však neznamená, že by sa mali štylizovať len k mikinám a tričkám. Tieto nohavice ponúkajú veľa možností.

Džínsy, mikina a biele tenisky

Na prechádzku so psom resp. stretnutie s džínsami Bell-bottom v svetlomodrom odtieni skvele poslúži ako kamarátka. Tie sa oplatí skombinovať s lila športovou mikinou a bielymi teniskami. Štýl dotvorí krémová kabelka cez pás, ktorá ešte viac zvýrazní pás.

Čierne zvonové nohavice, modrá košeľa a čierne členkové čižmy na vysokom opätku

Toto je štýl, ktorý prejde test v práci za predpokladu, že neexistuje prísny kódex obliekania. Čierne džínsové zvonové nohavice v kombinácii s modrou košeľou sú o niečo elegantnejšie. Aby vyzerali ešte lepšie, zlaďte ich s čiernymi čižmami na vysokom opätku a tmavomodrou nákupnou taškou, do ktorej sa zmestia firemné dokumenty.

Námornícke nohavice do zvona, korzetový top a čierne tenisky

Tienegeri radi nosia široké nohavice nohavice , správne skombinované, dobre poslúžia dievčatám, ktoré sa chystajú na narodeninovú oslavu kamarátky. Tmavo modré zvonové nohavice získavajú ženský charakter vďaka bielemu korzetovému topu. Pre zaistenie pohodlia sa oplatí siahnuť po čiernych teniskách.

Prečítajte si tiež:

Odporúčané stránky

pixel