Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Co nosit s béžovými kotníkovými botami?

2024-01-11

Topánky sú viacsezónovou obuvou, ktorá sa vyznačuje dlhou tradíciou, elegantným vzhľadom a veľmi praktickým a funkčným charakterom. Tento druh obuvi bol navrhnutý s ohľadom na chladnejšie mesiace, preto najčastejšie disponuje vysokým podpätkom. Dámske topánky môžu byť vyrobené z rôznych druhov materiálov - kožušina, koža podobná materiálu alebo textílie, hoci najčastejšie sa vyrábajú z prírodnej kože. V súčasnosti sa topánky vďaka svojmu univerzálnemu charakteru stali jednými z najobľúbenejších druhov obuvi na svete.

Béžová – najmódnejšia farba na jeseň 2021

V posledných rokoch prestali byť telové, béžové farby vyhradené výhradne spodnej bielizni. Módni návrhári svetového formátu predstavili tieto farby svetu v úplne novej edícii a túto sezónu prichádza béžová v teplých, krémových tónoch a studených a ružových odtieňoch. Obľúbené sú šifónové blúzky s kvetmi, plisované šaty s podpätkami, béžové kabáty a kabelky. Ešte sladším, teplejším variantom béžovej sú karamelky a sušienky, ktoré sa často objavujú na kožených kabátoch, pelerínach a šatách z imitácie kože. Čo nosiť s béžovými členkovými topánkami? Čoskoro sa o tom porozprávame!

Ako nosiť béžové topánky?

Odpoveď je veľmi jednoduchá. Mali by sme sa držať jedného základného pravidla: čím viac máme na nohách, tým menej by malo byť v hornej časti štýlu. Musíme si pamätať, že bez ohľadu na to, či sú to topánky na opätku, platforme, topánky na slúpku alebo lodičky, nemali by sme pretiahnuť zvyšok oblečenia. V súčasnosti módni návrhári komponujú topánky dokonca aj k letným outfitom, takže výber kombinácií je veľký. Nebojme sa módnych experimentov. Naši obľúbení botky budú určite vynikať nielen s voľnými džínsami typu boyfriend, ale aj s elegantným šatôčkom. Napríklad v casual looku budú klasické džínsy v kombinácii s béžovými topánkami rozhodne trefou do čierneho.

Samozrejme na každodenné nosenie by sme mali vybrať pohodlné topánky na plochom opätku, platforme, klíne alebo bloku, na špeciálne príležitosti a väčšie vychádzky elegantné modely na opätku alebo na vysokom opätku. Premýšľajúc o tom, čo nosiť k béžovým topánkam, by sme mali predovšetkým určiť, s akými farbami béžová spolupracuje. Môže sa kombinovať s takmer každou farbou. Najlepšie vyniká v spoločnosti iných neutrálnych farieb, ako sú biela, sivá, hnedá, krémová alebo écru. Napriek tomu krásne ladí s čiernou a kontrastnými farbami, vrátane tmavomodrej, modrej, zelenej a ružovej. Prejdime teda k najlepším kombináciám s béžovými topánkami!

Béžové členkové čižmy - jesenný styling

Dámske členkové čižmy vo vojenskom štýle sú ideálnou voľbou pre milovníčky vojenského vzhľadu. Ťažké a masívne modely sú ideálne do každého počasia. Vďaka tomu ich môžeme nosiť doslova všade – na stretnutia s priateľmi, na nákupy alebo aj do lesa. Návrhári si pred pár sezónami zamilovali hrubé podrážky, veľké nášľapy a šnurovacie zvršky. Túto sezónu sa oplatí siahnuť po módnych členkových čižmách v mierne zmenenej verzii – v dvoch kontrastných farbách, napríklad s béžovým zvrškom a čiernou alebo bielou podrážkou.

Kožušinové čižmy sú hitom sezóny jeseň-zima 2021/2022, ktoré sa objavili v tohtoročných kolekciách módnych domov ako Chanel či Miu Miu. Nadýchaný a mäkký materiál sa objavil v mnohých modeloch čižiem – tak nízkych, tesne nad členky, aj tých s vyšším zvrškom či dokonca na vysokom opätku. Vďaka tomu môžeme takúto obuv využiť na rôzne príležitosti. Napríklad: kožušinové snehule sú ideálne na výlet do hôr a k športovému vzhľadu, zatiaľ čo ťažké topánky s nadýchanými prvkami skvele doplnia štýl na každodenné výlety.

Štýl s béžovými členkovými topánkami na vysokom opätku

Klasické košové či ihličkové čižmy stále nevychádzajú z módy. Tieto členkové čižmy sa opäť objavujú v trendoch na najbližšie mesiace a sú dokonalým doplnkom k štýlom vyhradeným nielen na obchodné stretnutia. Ak netušíte, čo si obliecť s béžovými čižmami na vysokom opätku, oplatí sa pre inšpiráciu pozrieť na prehliadkové móla Valentina, Michaela Korsa či Balmaina. Tento typ obuvi je podľa nich jednoznačným nadčasovým must have na jeseň a zimu 2021/2022. V štýloch s béžovými členkovými topánkami na vysokom opätku môžeme často vidieť teplé ženské šaty a biznis oblečenie.

Spomínané štýly s béžovými členkovými topánkami sú len zopár návrhov, možností je však oveľa viac. Veľké, ťažké čižmy vo vojenskom štýle dodajú nášmu vzhľadu štipľavý šmrnc a štýly s béžovými čižmami na vysokom opätku spôsobia, že budeme vyzerať mimoriadne žensky a očarujúco. Navštívte našu predajňu, kde ponúkame široký sortiment členkových topánok na každú príležitosť!

Odporúčané stránky

pixel