Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Aké topánky nosiť s pánskou koženou bundou? Tieto modely sa určite hodia

2024-01-15

Jeseň je obdobím, kedy radi nosíme kožené bundy. Tie sú mimoriadne pôsobivé a pochádzajú z motorkárskej komunity. Ich príjem závisí od toho, ako ich naštylizujeme. Výrazný vplyv na výsledný efekt majú aditíva, ktorým často pripisujeme príliš malý význam. Aké topánky nosiť s pánskou koženou bundou? Predstavujeme modely, ktoré sa k motorkárskej bunde určite hodia.

Kožená bunda – základný prvok pánskeho šatníka

Bunda Ramones je obľúbená prechodná bunda, ktorú používajú ženy aj muži. Mnoho stylistov ho považuje za základ šatníka, pretože vám umožňuje vytvoriť veľa zaujímavých outfitov, ktoré sa líšia charakterom. Veľa závisí od toho, s čím je spárovaný. Pánska kožená bunda sa dá skombinovať s elegantnými šatníkovými vecami, ale skvele sa hodí aj k tým so športovým charakterom. Ide o veľmi výrazné vrchné oblečenie, na ktorom sa neoplatí šetriť. Kvalitná pánska kožená bunda môže svojmu majiteľovi slúžiť dlhé roky. Vyžaduje si to však náležitú starostlivosť. Motorská bunda z prírodnej kože musí byť chránená proti moliam, pretože sa živia bielkovinami. Veľmi obľúbené sú aj pánske ekologické kožené bundy. Tie sú oveľa lacnejšie, no nie vždy dobre obstoja v priebehu času. Pánske motorkárske bundy zo semišu a eko semišu sa zvyčajne vyznačujú vyššou odolnosťou ako tie z lícovej. Vyplýva to z jeho štrukturálnych podmienok. Aké topánky sú najlepšie ku koženej bunde?

Pánske strihy s koženou bundou – vzorové súpravy

Už vieme, aké topánky sa najlepšie hodia ku koženej bunde. Je čas predstaviť niekoľko návrhov outfitov, ktoré sa dajú prispôsobiť príležitosti, profesii a individuálnemu temperamentu. V niektorých firmách sú povolené pánske motorkárske bundy, v iných stále platí prísny dress code. Kožená bunda sa dá nosiť aj na rodinnú oslavu, rande, bowling s priateľmi či nákupy. Hodí sa k mnohým veciam a je to naozaj nevyhnutné.

Tričko, kožená bunda, džínsy a pánske tenisky – trocha ležérnosti a nonšalancie

Pre mužov, ktorí si cenia predovšetkým slobodu, by sme chceli navrhnúť ležérny štýl založený na tričko . Môže byť úplne obyčajný alebo obsahovať grafiku či nápisy. Tričko kombinujeme s tmavými džínsami, čiernou motorkárskou bundou a čiernymi teniskami. Zvoliť si samozrejme môžeme aj biele džínsové nohavice a biele športové topánky. Je dôležité držať sa pravidla troch farieb vždy, keď je to možné. Červený odznak na čiernych teniskách nespôsobuje taký chaos ako akýkoľvek kus oblečenia v inej farbe a tóne.

Športová mikina, motorkárska bunda, džínsy a tenisky – ideálny outfit na neskorú jeseň

Čoraz častejšie sa pod pánske motorkárske bundy nosia športové mikiny. Tieto dokonale chránia pred chladom v chladnejších dňoch. Vďaka nim si predĺžite sezónu aj svojej pánskej koženej bunde. Nezabudnite si však kapucňu umiestniť na chrbát. Tmavšie džínsy a tenisky sú ideálne pre tento ležérny, no praktický outfit.

Rolák, motorkárska bunda, chino nohavice a pánske nazúvacie topánky – nápad na rande

Pri väčších udalostiach, ako je rande v reštaurácii, použite štýl založený na neutrálnom bude sa hodiť farebný rolák a čierna motorkárska bunda. , tmavé chino nohavice a pánske slip-on topánky. Takýto outfit dokonale ochráni hrdlo pred prechladnutím a infekciou.

Košeľa, motorkárska bunda, čierne džínsy a pánske členkové čižmy – outfit na formálne stretnutie

Jesenný styling s pánskou motorkárskou bundou môže byť aj formálnejší. Stane sa tak, keď ich skombinujeme s košeľou, čiernymi džínsami a pánskymi členkovými topánkami. Golier je možné umiestniť mimo koženú bundu, čo vyzerá veľmi efektne. Čoraz častejšie ako bunda slúži kožená motorkárska bunda. Môžete ho nosiť pod kabátom, no musíte mať istotu, že takýto outfit vám v spoločnosti nikto nevytkne

Odporúčané stránky

pixel