Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Aké topánky a doplnky si vybrať k bielym šatám?

2023-06-29

Biele šaty len na vlastnú svadbu? Nie nevyhnutne. Existuje mnoho príležitostí, pri ktorých sa môžete objaviť v bielych šatách, nielen formálnych. Efekt, ktorý dosiahnete, bude do veľkej miery závisieť od doplnkov, ktoré si zvolíte. Povieme vám, ktoré šperky, kabelka alebo topánky sa hodia k bielym šatám a ako ich skombinovať, aby ste vyzerali štýlovo.

Topánky k bielym šatám - ktoré sa k nim hodia?

Predtým, ako sa budeme venovať dôležitým detailom, ako je farba obuvi, začnime od základov. V tomto prípade je v prvom rade dôležitá príležitosť a situácia, počas ktorej sa objavíme v bielej farbe. Budeme náš outfit nosiť do práce, na večierky alebo snáď na formálne stretnutia či recepcie? To všetko musíme zohľadniť pri výbere topánok k bielym šatám. Samozrejme, môže sa stať, že ich strih je univerzálny a v závislosti od doplnkov to budeme my, kto dodá stylingu ležérny alebo slávnostný charakter. O to viac je potrebné vedieť, ktoré topánky k bielym šatám vytvoria ležérnu alebo sofistikovanú eleganciu.

Povedzme, že ide o každodenný, ležérny outfit, v ktorom hlavnú úlohu hrajú biele ľanové alebo bavlnené šaty. V takomto oblečení môžeme pokojne ísť do kancelárie, do obchodu, na rande, na prechádzku alebo na neformálne stretnutie. Topánky, ktoré sa hodia k bielym šatám na tento typ vychádzky, skutočne závisia od vašej nálady a, samozrejme, od počasia. Či už ide o sandále na platformáchdámske sneakersy, tenisky, alebo dámske mokasíny

A aké topánky si obliecť k bielym šatám na slávnostnejšie príležitosti? V tomto prípade stavme skôr na klasické lodičky alebo sandále na podpätku.

Akú farbu topánok zvoliť k bielym šatám?

Výber farby topánok k bielym šatám nie je taká jednoduchá záležitosť a aj v tomto prípade bude veľa závisieť od typu príležitosti. Napríklad ležérne biele topánky k šatám rovnakej farby, ako sú tenisky, tenisky, mokasíny alebo tenisky, budú len dobre.

Na druhej strane, v kombinácii dlhých elegantných šiat a lodičiek v bielej farbe budete vyzerať ako nevesta. Ak sa teda jedná o slávnostnú príležitosť, vyberte si k bielym šatám radšej strieborné alebo zlaté topánky. Môžete sa rozhodnúť aj pre ružovú alebo modrú farbu.

A aké topánky si obujeme k bielym šatám, ktoré nosíme do kancelárie? Tento druh oblečenia sa radí medzi ležérnu neformálnu a formálnu eleganciu. Hovoríme napríklad o schmisserie alebo ceruzkových šatách, ktoré nosíme so sakom a blejzrom. Pokiaľ ide o obuv, máme pomerne veľký manévrovací priestor. Dobre fungujú klasické lodičky vo výrazných farbách. Červené alebo tmavomodré topánky budú vyzerať skvele k bielym šatám, najmä ak si k nim zvolíte kabelku alebo šperky v rovnakej farbe.

Hoci sa takáto kombinácia kedysi považovala za módny prešľap, dnes vieme, že čierne topánky s bielymi šatami môžu vytvoriť avantgardný vzhľad. V ideálnom prípade by mal byť celkový vzhľad minimalistický. Toto duo oživte striebornými dizajnérskymi šperkami.

Dvojfarebné biele šaty - aké topánky si vybrať?

Biela sa často vyskytuje v rôznych farebných kombináciách. Veľmi obľúbenou kombináciou je napríklad duo čiernej a bielej. Hovoríme o kreáciách v bodkách, hrášku, pruhoch, ale aj rôznych grafických vzoroch. Aké topánky sú najvhodnejšie k čiernobielym šatám? S istotou sa môžeme rozhodnúť pre topánky v jednej z týchto farieb. Biela farba v tejto kombinácii nebude zaváňať svadobným outfitom a čierna nás neprekryje. Ďalšou možnosťou je zvoliť kontrastnú, výraznú farbu, napríklad červenú, kobaltovú alebo fuchsiovú - a to tak pokiaľ ide o topánky k čiernobielym šatám, ako aj o doplnky. Dámske bodkované kreácie si pýtajú jemné decentné šperky, zatiaľ čo k pruhovaným sa hodia geometrické náušnice a prívesky.

To isté platí, ak chcete zladiť topánky k sivým a bielym šatám alebo ku kreácii, ktorá kombinuje bielu a inú farbu. Topánky a ostatné doplnky by mali korešpondovať s jednou z farieb alebo s ňou výrazne kontrastovať.

Jklobúk topánky nosiť s bielymi kvetinovými šatami?

Takýto letný, vzdušný, dievčenský outfit vyzerá najlepšie s klasickými lodičkamii, topánkami na platforme alebo sandálmi. Noste ich s kovbojskými čižmami. Ak ide o ležérne šaty, vhodné sú aj sneakersy a dámske tenisky.

Aké topánky nosiť k bielym čipkovaným šatám?

Čipka je sama o sebe veľmi pôvabná a elegantná, takže pokiaľ ide o obuv, nepreháňajte to s množstvom ozdôb, kamienkov alebo kryštálov. Ideálne topánky k bielym čipkovaným šatám by mali byť elegantné, ale pomerne jednoduché: biele, čierne alebo krémové, so saténovým leskom. Môžu byť aj saténové.

Môžeme sa vyblázniť, ak šaty pôsobia ležérnejšie a neformálnejšie. Potom si vyberte kovbojské alebo semišové čižmy, sandále alebo klinčeky..

Topánky k bielym boho šatám - aké si vybrať?

Boho šaty sú široký pojem. Môžu mať čipkované prvky, prešívanie, výšivky a aplikácie. Vyznačujú sa skôr voľným strihom, ale nie je to pravidlom. Topánky k bielym boho šatám by mali podčiarknuť celý vzhľad. Ideálne sú kovbojské čižmy, ale dobre poslúžia aj šnurovacie sandále. Dobrým nápadom sú aj štýlové mokasíny. Ak radi porušujete konvencie, obujte si k tomuto outfitu ležérne tenisky.

Výber obuvi a doplnkov pre biele svadobné šaty

Výber bielych šiat na cudziu svadbu je vždy kontroverzný a v ideálnom prípade by sa mal konzultovať s nevestou. Pokiaľ sa náš výtvor nebude podobať na jej šaty alebo ich zatieniť, nemal by nastať veľký problém. Okrem toho môžu topánky k bielym svadobným šatám poskytnúť výrazný akcent. Môžete sa vyblázniť a zvoliť výraznú farbu: kobaltovú, smaragdovú alebo fuchsiovú. Je dobré porovnať celkový styling a všetky doplnky bielych šiat s hlavnou hviezdou udalosti, aby ste sa vyhli trápnostiam a nepríjemným poznámkam.

Aké doplnky si vybrať k bielym šatám?

Biela je pôvabným základom na vytváranie rôznych kompozícií. V závislosti od materiálu a strihu môžeme vytvoriť rôzne efekty. Doplnky k bielym šatám v boho štýle by sa mali inšpirovať touto atmosférou. Vyberte si šnúrky z korálok, strieborné a zlaté náhrdelníky alebo prívesky a etnické náušnice. Vzhľad doplňte kovbojským klobúkom a hnedou taškou so strapcami.

Výrazné šperky geometrických tvarov a veľká čierna kabelka sú skvelým doplnkom k minimalistickým bielym šatám. Ak chcete v práci dosiahnuť klasickú eleganciu, zvoľte si decentné zlaté alebo strieborné šperky. K bielym kvetovaným šatám si oblečte slamený klobúk.

Veľmi zaujímavé je doplniť biele šaty výraznými, odvážnymi farbami, ako je smaragdová, kobaltová, červená alebo amarantová. Môžete ich tiež skombinovať v jednom looku, napríklad obuť si smaragdové lodičky a k nim zladiť kabelku vo farbe fuksie alebo kobaltu. Biele šaty budú pre takéto kombinácie krásnym pozadím a vy zanecháte nezabudnuteľný dojem.

Prečítajte si tiež:

Odporúčané stránky

pixel